Previous Next

Wat bij een ongeval?

Het is altijd mogelijk dat een poetshulp een ongeval zou hebben als ze bij jou thuis aan het werk is. De meest voorkomende ongevallen bij onze medewerkers is vallen van de trap of struikelen. Op de tweede plaatst staan acute rugklachten door het opnemen of verplaatsen van te zware lasten. Samen vormen deze twee mogelijke ongevallen 50% van alle arbeidsongevallen.

Maar daarnaast zien we ook nog vaak andere letsels: brandwonden door producten of warme voorwerpen, snijwonden door messen of scherpe voorwerpen, oogletsels door product in de ogen te krijgen, …

Wij proberen zoveel als mogelijk ongevallen te voorkomen. Deze website staat daarom ook vol tips en trics om ook jou als klant te betrekken hierbij want jouw invloed hierop is ook heel groot.

Maar wat als er dan toch een ongeval zou gebeuren?

Als één van onze medewerkers bij jullie komt werken raden wij aan haar vooraf altijd te informeren waar zij het EHBO materiaal kan vinden. In geval van een ongeval met een klein letsel kan de medewerker zichzelf verzorgen. Bij meer ernstige letsel dient de medewerker altijd naar een dokter te gaan om zich te laten verzorgen of indien noodzakelijk naar het ziekenhuis.

Elk arbeidsongeval moet ook altijd worden aangegeven op kantoor.

Dit project is mogelijk gemaakt door

Securex Primahome Plus Home Services Dienstenthuis